iWmo/iJw Releases

Jaarlijkse releases

Ieder jaar worden de iStandaarden van het Wmo/Jw berichtenverkeer onderzocht en verbeterd door middel van een jaarlijkse release. In deze nieuwe release zitten wijzigingen die het gebruik van de berichten aanscherpen en verduidelijken om zo nog transparanter en beter berichtenverkeer in de keten te krijgen.

iWmo 2.3 en iJw 2.3

Op 1 april 2019 zal de nieuwe release worden geimplementeerd: iWmo 2.3 en iJw 2.3. De wijzigingen van deze release bevinden zich vooral in de payload van de berichten. Wij zullen u op deze pagina op de hoogte houden van de ontwikkelingen op het gebied van deze release. Zo vindt u op deze pagina de laatste nieuwsupdates die zijn uitgegaan, een praktisch liveblog met de laatste stand van zaken omtrent de migratie, en praktische links voor verdere informatie over de release.

Vragen?

Heeft u vragen over de release 2.3? Onze servicedesk staat op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. De servicedesk is telefonsich bereikbaar via 0800 222 11 22 of per e-mail via servicedesk@inlichtingenbureau.nl.