Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op dit moment op zoek naar een:

  • Azure Specialist
  • Functioneel Ontwerper
  • Go Ontwikkelaar
  • Lead Business Architect
  • Netwerkbeheerder
  • Projectmanagement Officer
  • Senior Agile Tester

 

Klik in het grijze blok hiernaast voor meer informatie. 

Kwaliteit staat voorop

Het Inlichtingenbureau levert informatiediensten aan gemeenten tot over de digitale deurmat. Dit betekent dat we continu met onze klanten in gesprek zijn om te leren van de praktijk en proberen onze diensten daar zo optimaal mogelijk op aan te laten sluiten. We spannen ons maximaal in om tegemoet te komen aan de wensen en verwachtingen te overtreffen. Wij stellen daarom niet alleen hoge eisen aan onze producten en dienstverlening, maar ook aan onze medewerkers.

Goede sfeer en diversiteit

Het Inlichtingenbureau is een informele organisatie waar jezelf kunnen zijn een belangrijk uitgangspunt is. Er heerst een open cultuur waar collega’s van verschillende afdelingen gemakkelijk bij elkaar binnen lopen. Dit is prettig want dit zorgt voor korte lijnen en een goede sfeer! Bij het Inlichtingenbureau lever je een bijdrage aan maatschappelijke doelen en werk je in een dynamische organisatie met een sociaal gezicht.

(Persoonlijke) groei en ontwikkeling

Bij een dynamische organisatie zoals het Inlichtingenbureau hoort ruimte. Ruimte voor verkenning, dialoog en groei. Wij willen onze medewerkers zoveel mogelijk ondersteunen in hun professionele ontwikkeling en stimuleren persoonlijke groei. In dit proces gaan wij ervan uit dat medewerkers het initiatief nemen en ontwikkelingswensen kenbaar maken. Opleidingen, cursussen of coaching die in wederzijds belang zijn, zullen door het Inlichtingenbureau ten allen tijde behandeld en gestimuleerd worden.

"Zonder stabiele basis is er geen innovatie"
(Peter Jansz, directeur Stichting Inlichtingenbureau)