Update: foutieve kostendelerssignalen opnieuw aangemaakt

Onlangs laten wij u weten dat er enkele fouteive kostendelerssignalen waren aangemaakt met een onjuiste einddata van studies. Het ging in alle gevallen om een medebewoner die is gestopt met studeren o.v.v. een einddatum van 31-12-2199. Dit betreft een systeem-einddatum. De werkelijke einddatum lag tussen 11 juni en 5 juli 2019. In alle gevallen is er ook al een startdatum (in de toekomst) studie bekend in ons systeem. Die datum is niet meegeleverd in het signaal. 

Voor de volledigheid; de overige kostendelerssignalen zijn correct, ook degene met een einddatum studie die geen 31-12-2199 betreffen.

Oplossing
Deze week hebben wij de desbetreffende gemeenten alsnog  –per beveiligde mail- de nieuwe BSN’s met de juiste studie-einddatum opgestuurd. Gemeenten hebben hierdoor alsnog informatie ontvangen over de studie-beëindigingsdatum van medebewoners. 

Contact
Voor vragen kunt u terecht bij de Servicedesk van het Inlichtingenbureau via telefoon 0800 222 11 22 of stuur een e-mail naar servicedesk@inlichtingenbureau.nl

Met vriendelijke groet,

Theme picker