Storing portalen opgelost

Eerder vandaag lieten wij u weten dat het wegens een storing bij onze leverancier (VANCIS) niet mogelijk was om in te loggen op de portalen van Stichting Inlichtingenbureau. De storing is inmiddels verholpen. De storing had te maken met een aanpassing in de infrastructuur binnen het netwerk, waardoor er instabiliteit optrad.

De instabiliteit in het netwerk van Vancis zorgde voor grote verstoringen, waardoor u op de meeste momenten van de dag geen rapporten kon uploaden en-/of downloaden. Wij begrijpen dat het incident grote impact heeft gehad op uw werkprocessen en dienstverlening. Wij bieden daarom onze welgemeende excuses aan voor al het ongemak.

Vanaf heden is onze portaalomgeving weer beschikbaar en kunt u rapporten weer via de gebruikelijke route aanleveren en ophalen. Dit geldt eveneens voor de retourservice van het Digitaal Klantdossier (DKD) en de Centrale Rekenvoorziening Beslagvrije Voet (BVV) die weer naar behoren functioneren. 
 

Contact en informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over bovenstaande informatie, dan horen wij dat graag van u via 0800 - 222 11 22 of via servicedesk@inlichtingenbureau.nl