Onderhoud Portaal Zorg (GGk) en webservices

Update: het geplande onderhoud op 16 december is uitgesteld. Naar verwachting zal dit onderhoud nu in Q1 van volgend jaar worden uitgevoerd. Uiteraard laten wij u de exacte datum tijdig weten.

 

Op zaterdag 16 december zal er onderhoud plaatsvinden op het gebruikersportaal Zorg (GGk). Hierdoor is het tijdelijk niet mogelijk om berichten en/of bestanden uit te wisselen via het portaal of de webservice. 

Voorafgaand aan dit onderhoud op productie zal ook de Ketentestomgeving (KTO) op donderdag 7 december na 17.00 uur niet beschikbaar zijn.  

Impact onderhoudswerkzaamheden 

De werkzaamheden starten zaterdag 16 december om 08.00 uur en zullen duren tot circa 17.00 uur. Gedurende de werkzaamheden is het niet mogelijk om gebruik te maken van het portaal. Het uploaden en ophalen van berichten en bestanden is daarom niet mogelijk. U ontvangt een foutmelding wanneer er toch berichten of bestanden zullen worden verstuurd.

Functioneel zal er niets aan de dienstverlening veranderen. Vanuit uw zijde hoeven er geen aanpassingen te worden gedaan. 

Contact en informatie

Wij zullen u op de website op de hoogte houden van de voortgang van het onderhoud en eventuele bijzonderheden in een update op dit bericht melden. Heeft u vragen of opmerkingen over bovenstaande informatie, dan horen wij dat graag van u via 0800 - 222 11 22 of via servicedesk@inlichtingenbureau.nl