Nieuw klantportaal Zorg (GGk) weer bereikbaar

Update 11 maart 12:00 uur: de onderhoudswerkzaamheden aan de infrastructuur van het nieuwe klantportaal Wmo en Jeugdzorg (GGk) zijn afgerond. Het is weer mogelijk om bestanden aan te leveren via het nieuwe portaal. 

Update 19.00 uur: de onderhoudswerkzaamheden aan de infrastructuur van het nieuwe klantportaal Wmo en Jeugdzorg (GGk) duren helaas langer dan gepland. We verwachten de werkzaamheden woensdag 11 maart aan het einde van de dag afgerond te hebben. Het is morgen dan ook niet mogelijk om bestanden aan te leveren via het nieuwe portaal. Wij adviseren u gebruik te maken van het oude klantportaal en zullen u via de website laten weten wanneer het nieuwe klantportaal weer te gebruiken is. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Voor vragen kunt u uiteraard terecht bij onze servicedesk.

In verband met onderhoudswerkzaamheden aan de infrastructuur van het systeem, is het nieuwe klantportaal voor Wmo en Jeugdwet (GGk) dinsdag 10 maart vanaf 12:00 uur niet bereikbaar. We verwachten dat dit tot het eind van de dag zal duren. In deze periode is het niet mogelijk om bestanden aan te leveren via het nieuwe klantportaal. We raden u daarom aan om gebruik te maken van het oude portaal.

Theme picker