Groot onderhoud portaal en webservices Zorg (GGk)

Update 21 oktober - 16.00 uur
De onderhoudswerkzaamheden zijn goed verlopen. U kunt weer inloggen op onze portalen. Al onze diensten werken weer optimaal. Wij blijven onze dienstverlening en systemen de komende tijd uiteraard nauwgezet monitoren en testen. Mocht u ergens tegenaan lopen bij het uitvoeren van uw werkzaamheden, dan kunt u contact met ons opnemen.

---

Van vrijdag 20 op zaterdag 21 oktober zal er groot onderhoud plaatsvinden aan het gebruikersportaal Zorg (GGk). Hierdoor is het tijdelijk niet mogelijk om berichten en/of bestanden uit te wisselen via het portaal of de webservice. 

Voorafgaand aan dit onderhoud op productie zal ook de Ketentestomgeving (KTO) van donderdag 5 oktober 16.00 uur tot vrijdag 6 oktober 17.00 uur niet beschikbaar zijn.  

Impact onderhoudswerkzaamheden 
De werkzaamheden starten vrijdag 20 oktober om 16.00 uur  en zullen duren tot zaterdag 21 oktober 17.00 uur. Gedurende de werkzaamheden is het niet mogelijk om gebruik te maken van het portaal. Het uploaden en ophalen van berichten en bestanden is daarom niet mogelijk. U ontvangt een foutmelding wanneer er toch berichten of bestanden zullen worden verstuurd.

Functioneel zal er niets aan de dienstverlening veranderen. Vanuit uw zijde hoeven er geen aanpassingen te worden gedaan. 

Contact en informatie
Wij zullen u op de website op de hoogte houden van de voortgang van het onderhoud en eventuele bijzonderheden in een update op dit bericht melden. Heeft u vragen of opmerkingen over bovenstaande informatie, dan horen wij dat graag van u via 0800 - 222 11 22 of via servicedesk@inlichtingenbureau.nl