Berichtenverkeer via Enable U digikoppeling momenteel niet mogelijk

Update 1-8 12.30 uur: Het berichtenverkeer via Enable U is de afgelopen dagen nauwgezet gemonitord. Hieruit is gebleken dat het verkeer weer naar behoren functioneert. 

Update 30-7 15.50 uur: Er heeft een update plaatsgevonden waarmee het probleem verholpen zou moeten zijn. Wij blijven het berichtenverkeer de komende uren nauwgezet monitoren om te kijken of dit ook daadwerkelijk het geval is. Wij houden u uiteraard op de hoogte van de situatie.

Gemeenten met een Enable U digikoppeling kunnen momenteel problemen ervaren met het versturen van iWmo en iJw berichten. Gemeenten ontvangen een 504 gateway error wanneer ze berichten proberen te verzenden. Wij werken op dit moment samen met Enable U aan een spoedige oplossing en zullen u hierover informeren via een bericht op onze website.

Onze excuses voor het ongemak.

Contact
Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen? Neem dan contact op met onze servicedesk. Dit kan telefonisch via 0800 22 11 22 of per e-mail via servicedesk@inlichtingenbureau.nl. Wij helpen u graag verder.

Theme picker