Regiobijeenkomst Wmo en Jeugdzorg | Eindhoven

De ontwikkelingen op het gebied van de Wmo en Jeugdwet staan niet stil. Daarom nodigen wij u graag uit voor onze regiobijeenkomst Wmo en Jeugdwet in regio zuid op 12 oktober.

Tijdens deze regiobijeenkomst wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze dienstverlening binnen de Wmo en Jeugdwet en gaan we graag met u in gesprek over hoe wij onze dienstverlening optimaal op uw wensen kunnen laten aansluiten: waar zien we bijvoorbeeld mogelijkheden tot verbeteringen van bestaande diensten of het ontwikkelen van nieuwe diensten. Het is daarnaast ook een perfecte gelegenheid om ervaringen met collega’s van andere gemeenten uit te wisselen. 

Meld u aan voor de regiobijeenkomst!

De regiobijeenkomst voor de regio zuid zal in Eindhoven plaatsvinden op Woensdag 12 oktober 09:00 - 12:00 uur. Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier. U ontvangt uiterlijk 2 weken van te voren nadere informatie over de exacte locatie en het definitieve programma. Let op: aanmelden voor de regiobijeenkomst is mogelijk tot vrijdag 7 oktober.

Vragen?

Heeft nu nog vragen en/of opmerkingen over de regiobijeenkomst, dan kunt u contact opnemen met accountmanager Rodney Egger via accountmanagement@inlichtingenbureau.nl.