Actueel

Uitnodiging: Regiobijeenkomsten Wmo en Jeugdzorg in oktober

De ontwikkelingen op het gebied van de Wmo en Jeugdwet staan niet stil. Daarom nodigen wij u graag uit om een van onze regiobijeenkomsten voor de Wmo en Jeugdzorg bij te wonen. 

Tijdens deze regiobijeenkomsten wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze dienstverlening binnen de Wmo en Jeugdwet en gaan we graag met u in gesprek over hoe wij onze dienstverlening optimaal op uw wensen kunnen laten aansluiten: waar zien we bijvoorbeeld mogelijkheden tot verbeteringen van bestaande diensten of het ontwikkelen van nieuwe diensten. Het is daarnaast ook een perfecte gelegenheid om ervaringen met collega’s van andere gemeenten uit te wisselen. 

Meld u aan voor de regiobijeenkomsten!

De regiobijeenkomsten zullen op drie verschillende plaatsen in het land gehouden worden:

Eindhoven  |  Woensdag 12 oktober 09:00 - 12:00 uur
Utrecht  |  Maandag 17 oktober 09:00 - 12:00 uur (VOL)
Zwolle  |  Woensdag 26 oktober 09:00 - 12:00 uur (VOL)

Komt u ook naar een van onze regiobijeenkomst? Dan kunt u zich aanmelden via dit aanmeldformulier. U ontvangt uiterlijk 2 weken van te voren nadere informatie over de exacte locatie en het definitieve programma. Let op: aanmelden voor de regiobijeenkomst is mogelijk tot vrijdag 7 oktober.

Vragen?

Heeft nu nog vragen en/of opmerkingen over de regiobijeenkomst, dan kunt u contact opnemen met accountmanager Rodney Egger via accountmanagement@inlichtingenbureau.nl.