Release iWmo 2.4 en iJw 2.4 volgens planning per 30 maart 2020 in gebruik

In deze onzekere tijd in het midden van de coronacrisis, zijn begin deze week diverse vragen binnen gekomen bij het Ketenbureau i-Sociaal Domein en het Zorginstituut met zorgen over de implementatie van versie 2.4 op 30 maart.

De afgelopen dagen hebben het Ketenbureau i-Sociaal Domein en het Zorginstituut daarom gezamenlijk een belrondje gemaakt naar de softwareleveranciers, gemeenten en zorgaanbieders om er zeker van te zijn dat er geen grote problemen zijn of worden voorzien. Iedereen, op een enkeling na, heeft aangegeven klaar voor 30 maart te zijn. Daarom is er geen reden om deze versie 2.4 uit te stellen.

Vanaf vandaag treedt het landelijk draaiboek in werking. We wensen iedereen heel veel succes met de implementatie. Help elkaar wanneer nodig en schakel de regioadviseurs en het Zorginstituut in wanneer hulp of ondersteuning nodig is.

Een uitgebreid bericht en het landelijke draaiboek voor de migratie staat op de website van het Zorginstituut Nederland.

Bron: Ketenbureau i-Sociaal Domein

Bekijk ook onze liveblog Release 2.4 en blijft op de hoogte van de laatste stand van zaken binnen het implementatieproces.

 

Theme picker