Actueel

CPA's inregelen voor gemeenten binnen SAAS-oplossingen

Op woensdag 6 november 2019 j.l. is het nieuwe product iEb opgeleverd en is het iEb berichtenverkeer voor gebruiksbeheerders en productbeheerders zichtbaar in het portaal Zorg (GGk). Omdat u volgens onze gegevens gebruikmaakt van een SAAS-oplossing is het inrichten van de webservice voor de iEb-berichtenstroom voor uw gemeente of samenwerkingsverband net wat anders. Zo heeft u voor de nieuwe berichtstroom een aparte CPA nodig (deze mag niet gekoppeld zijn aan uw cpa voor de WMO) en kunt u deze niet zelf aanmaken via het GGk portaal.

Aanvragen CPA voor iEb-berichtstroom

Als gebruiker van een SAAS-oplossing kunt u ons vragen een CPA aan te maken voor het product iEb (CAK). Dit doet u via het bijgevoegde template.  Het template kunt u mailen naar beheer_zorg@inlichtingenbureau.nl.

Het Inlichtingenbureau maakt dan de CPA voor u aan, deelt deze met u of uw Digikoppelingsleverancier en past de routering voor het product CAK aan. De routering wordt aangepast in afstemming met de productbeheerder binnen uw gemeente.

Aandachtpunten invullen template

Het CpaRouteringAutomatorTemplate omvat de volgende punten die door de SAAS gemeente of  digikoppelingleverancier ingevuld kunnen worden:

  • Kolom CPA Naam: Geen leestekens
  • ​Kolom Gemeente OIN: Volledige OIN-nummer, dus inclusief nullen
  • Kolom Gemeentecode: Vier posities eventueel aangevuld met nullen, voorbeeld 0060
  • Kolom Server en cliënt Certificaat: bestand eindigen met .cer

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over bovenstaande informatie, dan horen wij dat graag van u via 0800 - 222 11 22 of via servicedesk@inlichtingenbureau.nl.