Procesmanager m/v 36 uur

Sollicitatieprocedure is in vergevorderd stadium:  wervingstermijn is gesloten 


Stichting Inlichtingenbureau is de dienstverlenende organisatie die gegevens over burgers voor gemeenten ontsluit en verrijkt. Met onze diensten en producten, gericht op de gebieden Werk & Inkomen, Onderwijs, Belastingen en Wmo & Jeugdzorg kunnen gemeenten efficiënter werken. 388 Gemeenten maken dagelijks gebruik van onze producten. Deze producten helpt gemeenten mede bij het beslissen of inwoners recht hebben op voorzieningen.

Het Inlichtingenbureau is een groeiende organisatie waar de snelheid in gegevensuitwisseling toeneemt. Om de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid binnen de afdeling beheer te waarborgen zijn wij op zoek naar een:

Procesmanager m/v - 36 uur

Als Procesmanager ben je verantwoordelijk voor ITIL processen/casemanagement en project coördinatie van kleinere multidisciplinaire projecten. Met jouw ervaring stuur je aan op afhandeling van openstaande cases, houd je de processen up to date en implementeer je nieuwe omgevingen. Je bent resultaatgericht en weet eenvoudig met overtuigingskracht bij te sturen waar nodig

Wat kun jij

Door je kennis en ervaring bestuur je operationeel het werkpakket (waaronder incidenten, wijzigingen en problemen die bij onze servicedesk worden gemeld) en stuur je bij waar nodig, om zo onze klanten minimaal de snelheid en kwaliteit te bieden die wij hebben afgesproken in onze contracten. Je rapporteert over behaalde resultaten en geeft adviezen om continue te verbeteren.

Je hebt ervaring met het bewaken en beheersen van alle projectaspecten zoals scope, budget, tijd, kwaliteit, resources, documentatie en informatie. Met jouw vooruitstrevende inzicht stuur je tijdig alle betrokken medewerkers en leveranciers aan,  conform het vooraf opgestelde en geaccepteerde projectplan.

Door ITIL kennis en ervaring  kan je  processen aanpassen waar nodig en deze wijzigingen goed borgen in het team.

‘Als procesmanager heb je een veelzijdige functie. Het oplossen van problemen, het implementeren van nieuwe omgevingen, het borgen van kennis in het Beheer team. Al deze aspecten komen terug in de dagelijkse praktijk. Op die manier heb je invloed op werkprocessen en de kwaliteit van onze dienstverlening’. 

Wie ben jij

Je bent procesmatig ingesteld met affiniteit voor ICT en hebt kennis van ITIL en projectmanagement. Als persoon ben je overtuigend, inlevend en open. Als professional heb je de drive om vanuit analytisch oogpunt onze contractafspraken goed in te vullen. Met een HBO werk- en denk niveau  en minimaal 3 jaar aan relevante werkervaring sta je aan het begin van een mooie carrière.

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met een proeftijd van een maand. De intentie is om bij wederzijdse tevredenheid en geschiktheid het jaarcontract om te zetten in een vast dienstverband. Met een marktconform salaris, 13e maand, goede pensioenregeling en ruime opleidingsmogelijkheden laat het Inlichtingenbureau zien dat zij waarde hecht aan goede arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor ligt in het centrum van Utrecht op loopafstand van het Centraal Station.

Stuur je CV en motivatie naar: solliciteren@inlichtingenbureau.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.