Ervaren Azure Specialist


Stichting Inlichtingenbureau zoekt een ervaren Azure dataspecialist

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige Azure dataspecialist voor 24 tot 32 uur per week. In deze functie ben je samen met je collega-beheerders verantwoordelijk voor de continuïteit en beschikbaarheid van de dataoplossingen van het Inlichtingenbureau.

Als Azure dataspecialist ben je verantwoordelijk voor het inrichten van veilig en goed geconfigureerde funtionele en operationele dataomgevingen op het Azure dataplatform. Je vertaalt de behoeften vanuit de business en modelleert het datamodel, zodat ons datawarehouse de behoeften aan informatie kan invullen. Aangezien we als IB zelf onze dataoplossingen ontwikkelen, zal je ook veel afstemmen met de leden van datateam en werkt onder functionele verantwoordelijkheid van de solution architect.

Wie ben jij?

•    Je bent in staat om de vertaling te maken van de functionele informatiebehoeften van de business te vertalen naar concrete datamodellen.
•    Je bent in staat om als onderdeel van het datateam nieuwe omgevingen op een Azure dataplatform in te richten (door o.a. de juiste keuzes te maken op het gebied van dataoplossingen in Azure (databricks, synapse studio, data modellering, event hub, API).  Daarnaast kan je storingen oplossen en productverbeteringen doorvoeren en onze data engineers ondersteunen en zorg je ook voor gevraagd en ongevraagd overdragen van je kennis. 
•    Je communiceert makkelijk met interne en externe stakeholders zoals ontwikkelaars, architecten, security officers en projectmanagers en kunt schakelen in de verschillende niveaus van informatiebehoefte.
•    Je houdt van afwisseling in je werk en vindt het leuk om met een klein team van Azure-dataspecialisten aan de slag te gaan.

Competenties

•    Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Informatica of een gelijkwaardig HBO of hoger niveau.
•    Je hebt meer dan 4 jaar relevante werkervaring met Microsoft Azure als data engineer.
•    Je beschikt over de certificaten DP200/DP201 en AZ204
•    Je hebt eerdere met veilige cloud data omgevingen gewerkt en bent je bewust van het security aspect als het gaat om het afschermen van belangrijke resources;
•    Onderwerpen als schaalbaarheid, onderhoudbaarheid, optimale inrichting en performance zijn niet nieuw voor jou;
•    Je bent gewend te werken met Synapse Studio en Azure DevOps processen;
•    Je bent klantgericht en werkt goed samen in een team
•    Je bent stressbestendig en kan flexibel zijn in werkzaamheden- en tijden.
•    Je bent vraagbaak voor anderen en draagt zorg voor gevraagde en ongevraagde kennisoverdracht.

Wie zijn wij?

Stichting Inlichtingenbureau is een dynamische organisatie die er voornamelijk op is gericht gemeenten te helpen bepalen op welke ondersteuning burgers recht hebben. Denk bijvoorbeeld aan een bijstandsuitkering, bijzondere bijstand of kwijtschelding van gemeentelijke belastingen. Om te kunnen bepalen waar mensen recht op hebben, moet je hun situatie kennen. Die brengen wij voor gemeenten in kaart. We doen dat door de gegevens die bij gemeenten bekend zijn te vergelijken met de gegevens van tal van andere organisaties. In onze rol van informatiemakelaar zien wij regelmatig goede voorbeelden van hoe gemeenten slim onze gegevens gebruiken. Dat maakt werken voor het Inlichtingenbureau zinvol.

Wij bieden:

Naast een marktconform salaris, ook een 13e maand, een goede pensioenregeling en ruime opleidingsmogelijkheden. Met het arbeidsvoorwaardenpakket laat het Inlichtingenbureau zien dat zij hecht aan een goede balans tussen werk en privé.

Interesse in de functie?

Voldoe je aan bovenstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur zo snel mogelijk je CV en een motivatie naar: solliciteren@inlichtingenbureau.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.