Analist/architect - 36 uur

""

Wil je werken voor een dynamische organisatie met een maatschappelijke relevantie? Ben je goed in het opbouwen en onderhouden van een netwerk? Beschik je daarnaast over inhoudelijke kennis van impact- en businessanalyse? Lees dan vooral verder! We zijn op zoek naar een analist/architect voor onze projectorganisatie. Je adviseert de projectmanager en staat regelmatig in contact met de klant.

Wat ga je doen?

De reguliere organisatie van het Inlichtingenbureau bestaat uit de afdelingen Ontwikkeling, Beheer, Relatiemanagement en Ondersteuning en kent daarnaast een projectorganisatie die gericht is op het ontwikkelen en (tijdelijk) beheren van nieuwe producten en diensten op voorbeeld het gebied van onderwijs of schuldhulpverlening.

Als analist/architect ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een netwerk met (potentiële) klanten, derde partijen (gespecialiseerde ICT/advies organisaties) en de reguliere organisatie. Hierdoor weet je wat er speelt binnen het werkterrein en bij relaties. De wensen en behoeften die je ophaalt, vertaal je vervolgens naar opdrachtformuleringen met de door jou op te stellen architectuur en inrichtingsprincipes. Hierbij houd je rekening met de ambitie en (innovatie)strategie van het Inlichtingenbureau. Voorafgaand en tijdens de uitvoering van projecten adviseer je de projectmanager en toets je de behaalde resultaten. Ook evalueer je de projecten na afronding in samenspraak met de opdrachtgever en de projectmanager.

Jouw profiel

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (richting projectmanagement);
  • Je hebt relevante kennis van softwareontwikkeling;
  • Je bent bekend met de begrippen decentrale overheid en sociale zekerheid;
  • Je hebt kennis van ICT-toepassingen, impact-analyse, business-analyse, en business-architectuur;
  • Je beschikt over de volgende competenties: conceptueel denken, klantgericht, netwerken, omgevingsbewustzijn en ondernemerschap.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Je wordt onderdeel van een innovatieve organisatie en een maatschappelijk betrokken team;
  • Een fijne werkplek in het centrum van Utrecht (ons kantoor ligt op loopafstand van het Centraal Station) met een informele sfeer;
  • Een marktconform salaris op basis van een 36-urige werkweek aangevuld met een 13e maand en een pensioenregeling bij het ABP;
  • Ruime opleidingsmogelijkheden;
  • Uitstekende regelingen die bijdragen aan goede werk-privé balans. Zoals 50% betaald ouderschapsverlof, flexibele werktijden, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om deze met 5 dagen uit te breiden.

Interesse?

Als bovenstaand profiel je aanspreekt en je geïnteresseerd bent in de vacature, stuur dan zo snel mogelijk je CV en een motivatie naar solliciteren@inlichtingenbureau.nl.
Wil je meer weten over de functie of de organisatie, neem dan contact op met onze HR adviseur Julia Veenendaal via 06-52749736 of stuur een email naar jveenendaal@inlichtingenbureau.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.