Storing verholpen I trage verwerking Wmo / JW berichten

De storing op het gebied van het Jw berichtenverkeer, die zorgde voor de trage werking van het verkeer, is inmiddels verholpen. Alle eerder vertraagde berichten zijn verwerkt en het berichtenverkeer is weer up-to-date.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over bovenstaande informatie, dan horen wij dat graag van u via 0800 - 222 11 22 of via servicedesk@inlichtingenbureau.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eerder bericht

Wij hebben u zojuist laten weten dat er een storing is geconstateerd, waardoor meerdere JW berichten, die afkomstig zijn van onze Digikoppeling leveranciers (JNet/Enable-U), vorige week niet zijn verwerkt. Daarbij blijkt er een nieuwe storing te zijn die ervoor zorgt dat nieuwe Wmo en JW berichten traag worden verwerkt. 

Er is op dit moment  nauw contact met Lost-lemon en JNet, om de oorzaak rondom de niet verwerkte berichten te achterhalen. Daarnaast is onze afdeling druk bezig om te onderzoeken waar de oorzaak ligt van de trage verwerking van Wmo en JW berichten. Op basis van de uitkomst van de gesprekken en onderzoeken wordt bepaald welke (herstel)acties er volgen.

Wij houden u via berichtgeving op onze website op de hoogte over de voortgang van het incident.

Onze excuses voor het ongemak.