Workshop omgaan met Wlz signalen (VOL)

Al een aantal jaar biedt het Inlichtingenbureau de dienst Wlz signalen aan. Vanuit gemeenten krijgen wij vaak de vraag over hoe er eigenlijk met deze signalen omgegaan moet worden. Daarom willen wij u graag uitnodigen voor de workshop 'Omgaan met de Wlz signalen' te Utrecht op woensdag 5 oktober.

Het programma

Tijdens deze workshop neemt onze accountmanager Rodney Egger u samen met Annemiek Meijburg, beleidsregisseur Sociaal Domein bij de gemeente Amersfoort, u mee in de processen rondom de Wlz signalen en hoe deze op een goede manier gestroomlijnd kunnen worden.

De workshop kan zowel in de ochtend (van 09.00 tot 13.00 uur) als in de middag (13.00 uur tot 17.00) gevolgd worden en bevat de volgende onderdelen:
1. Hoe kunnen samenloopsignalen WLZ signalen op een goede wijze onderzocht worden?
2. Casuïstiek: hoe wordt er binnen uw gemeente omgegaan met samenloop tussen de Wmo en Wlz en waar liggen voor u kansen?
Het ochtendprogramma zal afgesloten worden met een lunch en het bij middagprogramma is er een afsluitende borrel. 

Locatie

De workshops zullen gegeven worden in het Intell Hotel te Utrecht. Dit hotel ligt direct naast Utrecht centraal en is eenvoudig te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Meld u aan voor de Workshop!

De workshops zijn vol. U kunt zich niet meer aanmelden.

Vragen?

Heeft nu nog vragen en/of opmerkingen over de workshop, dan kunt u contact opnemen met accountmanager Rodney Egger via accountmanagement@inlichtingenbureau.nl.