Actueel

Geen hinder in dienstverlening door Coronavirus

Sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland volgen wij bij het Inlichtingenbureau de adviserende maatregelen van het RIVM om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Met de uitgebreide maatregelen die zijn aangekondigd door premier Rutte en het RIVM, zijn er ook vanuit ons aanvullende maatregelen getroffen op dit gebied. Deze maatregelen blijven in ieder geval tot en met 6 april van kracht.

Medewerkers werken thuis, Inlichtingenbureau gaat 100% door!

Als gevolg van de maatregelen van 12 maart hebben wij de beslissing genomen dat medewerkers van het Inlichtingenbureau de komende periode thuiswerken. De processen, software en systemen zijn hier op ingericht, dus we kunnen u met een gerust hart vertellen dat de continuïteit van onze dienstverlening gewaarborgd blijft.

Datzelfde geldt voor onze servicedeskmedewerkers. Zij kunnen volledig thuis­werken. Zij staan u dan ook graag telefonisch of per mail te woord en doen hun uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze servicedesk zal echter moeten wennen aan deze werkwijze. Wij vragen daarom uw begrip en flexibiliteit voor deze situatie.

Bestanden aanleveren en ophalen

De bereikbaarheid van onze klantportalen Werk en Inkomen en Zorg (GGk) blijft gelijk aan wat u van ons gewend bent. Onze software blijft volledig doordraaien, waardoor de bestanden die u bij ons aanlevert op de reguliere tijden worden verwerkt. Het coronavirus doet daar niets aan af.

Afspraken op kantoor

Afspraken op locatie of bij ons op kantoor gaan niet door. Daarvoor maken wij graag met u een vervangende online afspraak via Microsoft Teams of Skype. Indien het echt niet anders kan, zullen we fysieke afspraken verplaatsen naar een datum na 6 april.

Contact

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met onze servicedesk via 0800 222 11 22 of stuur een e-mail naar servicedesk@inlichtingenbureau.nl. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur en helpen u graag verder.

 

Theme picker