Actueel

Bekijk de presentaties van de IB Relatiedag

Op 31 oktober j.l. heeft het IB haar jaarlijkse relatiedag gehouden. Een dag waarop wij als Inlichtingenbureau u als onze klant een inkijkje hebben kunnen geven in de ontwikkelingen binnen onze organisatie op het gebied van de beleidsterreinen Werk en Inkomen, Onderwijs en Zorg.

Tijdens deze dag hebben wij u laten zien hoe experimenteren, testen en (be)proeven ons werk beïnvloedt, met een optimale dienstverlening als doel. Als gemeente kunt u een waardevol steentje bijdragen aan onze dienstverlening door met ons mee te denken én te testen in actuele en toekomstige pilots en projecten.

Binnen het thema ‘Proef de toekomst’ organiseerden we verschillende innovatiesessies. Zo gaf Ilse van ’t Hof een interessante sessie over het GGk berichtenverkeer op het gebied van Wmo en Jeugdzorg, deelden Alex Tamminga en Marije Timmer hun ervaringen met de pilots Inkomen en Jongeren in Beeld en vertelde Paul de Koning in zijn sessie meer over de toekomst van gegevensuitwisseling binnen het IB. Keynote speaker Thomas Boeschoten sloot het programma af met een interessante lezing over Project X, waarin naar voren kwam dat een nauwe samenwerking met de juiste partners voor de beste resultaten zorgt.

Wij willen u hartelijk danken voor uw aanwezigheid op deze dag en hopen u bij de volgende editie weer in grote getalen te mogen verwelkomen.

Onderstaand vindt u de presentaties van de verschillende innovatiesessies op het gebied Werk en Inkomen, Onderwijs en Zorg.

Wij willen u hartelijk danken voor uw aanwezigheid op deze dag en hopen u bij de volgende editie weer in grote getalen te mogen verwelkomen.

Theme picker