Tip: Wlz signalen nogmaals ontvangen

Wilt u nogmaals uw volledige bestand met Wmo populatie vergelijken met het kopie Wlz register om alle Wlz signalen een tweede keer te ontvangen? Dat kan! Wanneer u alle Wmo BSN’s eerst verwijdert uit het GGk portaal en deze vervolgens weer (eventueel voorzien van nieuwe/correcte informatie) upload, zullen alle Wlz signalen opnieuw gecreëerd worden en zijn deze nieuw beschikbaar in het GGk portaal.

Zo doet u dit:

Stap 1: wijzig alle einddata in uw bestand met volledige Wmo populatie voor Wlz signalen. U kunt in het aanleverbestand bij alle Wmo BSN’s die u opnieuw wil laten toetsen een einddatum meegeven die in het verleden ligt, bijvoorbeeld : 01-01-2021

Stap 2: verwijder alle aangeleverde Wmo BSN’s in het GGk portaal. Upload het aanleverbestand in het portaal met einddata in het verleden. Hierdoor worden betreffende aangeleverde BSN’s uit het portaal in de daaropvolgende nacht verwijderd

Stap 3 : Lever een dag later het juiste bestand met Wmo BSN’s aan in het GGk portaal. Upload het correcte aanleverbestandin het portaal. Deze Wmo BSN’s worden nu weer als ‘nieuw’ aangemerkt, waardoor de BSN’s in de daaropvolgende nacht tegen het Wlz register worden gehouden om Wlz signalen te creëren.

Voorbeeld:

  • Woensdag 17 februari upload u een volledig bestand met uw Wmo populatie met einddata in het verleden. (voorafgaand aan 17 februari)
  • In de nacht van woensdag van 17 februari op donderdag 18 februari wordt het volledige bestand in ons systeem opgeschoond.
  • Donderdag 18 februari upload u opnieuw het volledige bestand met de juiste einddata.
  • In de nacht van donderdag 18 februari op vrijdag 19 februari vindt verrijking over het gehele bestand plaats.
  • Vrijdag 19 februari worden alle samenloopsignalen op het geuploade bestand van 18 februari voor u klaar gezet om te downloaden.